Jéééj, Vás som videla na videu… som tento rok počula toľko krát, že musím napísať, že ďakujem za sledovanie, ale nie som to len ja 😊💜. Zásluhy si zaslúži kopec úžasných ľudí okolo mňa….

Okrem môjho manžela, ktorý mi je najväčšou oporou, môj najväčší poradca, motivátor a motor celej farmy, je v pozadí, ešte kopec ľudí, ktorí pomáhajú pri údržbe a spracovaní levandule.

Na našej farme nepoužívame chemické postreky proti burine. Tak nám neostáva nič iné, len ju odstraňovať mechanický. Čo v preklade znamená, že medzi lánmi nám službu urobí traktor a plečka, ale zvyšok sa kope motykou, ručne. Títo naši pomocníci nie sú viditeľní vašimi očami, ale sú veľmi dôležitou časťou našej levanduľovej farmy.

Potom sú tu tieto moje baby, ktoré počas sezóny denne stretávate. Im patrí veľká vďaka a poklona za to, ako zvládli levanduľové týždne. Denne sa na Vás usmievali a boli k Vám milé, ak sa našlo niečo, čo sa Vám nepáčilo, odpustite nám to prosím, chceme sa zlepšovať každým rokom.

Levender team from Belavende.
Levanduľa
Lavender team

A potom ste tu VY!

Naši levanduľoví zákazníci, ĎAKUJEME Vám, že ste si napriek výstrelkom počasia, našli čas a cestu k nám a zdieľali s nami tento krásny kúsok prírody 💜💜💜 nezastavil Vás dážď, ani vietor a prišli ste nás podporiť.

Bez Vás by bola táto naša farma smutná. Mnohí ste nám spríjemnili deň, mnohí ostávate v našich pamätiach a mnohých sme si po roku pamätali a boli sme nesmierne šťastní, že ste sa vrátili. Často ste nám vraveli, že akú krásnu prácu máme a my sme sa v mysliach premiestňovali v čase do jari, kedy sme mali mozole od motyky, ale viete čo? Máte pravdu! Napriek veľmi ťažkej fyzickej práci, ktorá predchádza levanduľovým týždňom, je toto naozaj krásny výsledok našej námahy. Ďakujeme, že nám to pripomínate.

Tešíme sa na Vás o rok v novej sezóne! Už teraz máme plne hlavy noviniek a projektov, ktoré vám chceme priniesť 😊💜 a začíname opäť dopĺňať náš E-shop.

Užívajte krásne leto 🌄 my sa vám budeme denne pripomínať naďalej 🥰

Jozefína